Trainingen

Persoonlijke ontwikkeling

Naast de inhoudelijke kennis en vaardigheden die specifiek bij het werk zelf horen (de ‘hard skills’) zijn er nog andere gebieden waarop de professional zich kan bekwamen (de ‘soft skills’). Een stap Verder zetten in persoonlijke groei en ontwikkeling zorgt voor meer werkplezier en effectiviteit.

$erder persoonlijke
ontwikkeling

Deze opleidingen kunnen met hele teams gevolgd worden of door mensen uit verschillende onderdelen van de organisatie en sluiten altijd aan bij de werkpraktijk en het opleidingsbehoefte van de deelnemer(s).

Werkdruk en vitaliteit
Time-management
Klantgerichtheid
Presenteren

Ontdek de impact van zelfkennis en versterk het leiderschap binnen jullie organisatie met onze training ‘Essentiële Zelfkennis voor Leiders.’ Deelnemend leidinggevenden verkrijgen diepgaand inzicht in hun individuele leiderschapsstijlen, waarden en sterke punten, waardoor zij als team zelfverzekerd en doelgericht kunnen leiden. Deze training, met diverse persoonlijkheidstesten, managementtheorieën en interactieve werkvormen, biedt een unieke mix van inzichten en vaardigheden. Ze ontwikkelen gezamenlijk effectieve strategieën om conflicten te beheren, leiderschap aan te passen aan teambehoeften en een inclusieve werkomgeving te cultiveren. Investeer vandaag in de groei van jullie leiders en neem contact met ons op!

Zelfvertrouwen
Gespreksvoering

Verder met opleidingen biedt hierbij altijd maatwerk, de opleiding moet precies dát zijn wat deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.

Zelfkennis (DISC)

Kom $erder met

leergang Leiderschap

Ontdek de essentie van leiderschap met onze gerenommeerde leergang “De Basis van Leiderschap: Zet de Eerste Stap.” Of je nu aan het begin staat van je leiderschapsreis of al enige ervaring hebt, deze leergang biedt een diepgaande verkenning van leiderschapsinzichten en praktische toepassingen.

Verdiep je in je eigen leiderschapsstijl, begrijp de impact ervan op je omgeving en ontwikkel essentiële managementvaardigheden in de eerste module.

In de tweede module leer je gesprekstechnieken, effectief vergaderen, sturen, coachen, en ontdek je wat je nodig hebt voor de volgende stap in je werkpraktijk.

De investering voor deze waardevolle leergang is €2.249,- (ex. BTW). Schrijf je nu in voor de leergang die start in februari en zet de eerste stap naar effectief leiderschap!

Verder met opleidingen biedt altijd maatwerk, het aanbod moet precies dát zijn wat de deelnemers nodig hebben om verder te komen in hun ontwikkeling.